Autobelettering

titel - subtitel

Vrachtwagenbelettering

Carwrap

Voertuigbelettering

Auto Belettering

Autoreclame is een belangrijk en effectief onderdeel geworden van het uitdragen van uw huisstijl. Reclame op uw voertuig heeft vele voordelen. Een bedrijfswagen met de juiste belettering krijgt dagelijks duizenden impressies. En dat in de regio waarin u actief bent. Daarnaast zorgt belettering of reclame op uw auto voor herkenning en professionaliteit. Uw bedrijf is bijzonder. En dat geldt ook voor uw wagenpark. Er is geen bedrijf exact vergelijkbaar met dat van u. Uw autobelettering dient dan ook net zo uniek te zijn als uw bedrijf zelf. Bij het ontwikkelen van reclame op uw auto beginnen wij met het inventariseren van uw wensen en eisen.

Vrachtwagen Belettering

Door het beletteren van uw vrachtwagen krijgt uw boodschap letterlijk de juiste omvang. Vrachtwagenreclame is zeer goed zichtbaar en heeft een groot bereik. Met goede vrachtwagenbelettering weet u zeker dat veel potentiële klanten uw boodschap zien.

Vrachtwagens maken van alle voertuigen de meeste kilometers. Ze doen dat in het binnen- en buitenland en dus kan een vrachtwagen worden gebruikt als visitekaartje met een groot bereik. Vrachtwagens die met een opvallende belettering zijn bestickerd worden gezien, herkend en onthouden.

Polskamp vrachtwagen

Carwrapping

De nieuwste trend is carwrappen, het volledig beplakken of ‘inpakken’ van voertuigen met speciaal hiervoor ontwikkelde folies. Zoals zichtbaar in het voorbeeld hiernaast kunnen wij uw auto een eigen gezicht geven dankzij een scala aan mogelijkheden. Spiegels, bumpers en daken worden probleemloos meegenomen. Het inpakken van uw auto is de meest effeciente manier om deze een nieuwe look te geven. Een nieuwe trend is het gebruik van matte kleuren bij auto’s. De nieuwe skin die hiervoor gebruikt wordt is dermate breed dat wij deze zonder naden kunnen aanbrengen. Zeker bij de bijzondere auto’s is het fraai om het voertuig geheel of gedeeltelijk bijvoorbeeld een carbon of een ander bijzonder effect te geven. U kunt zorgeloos met uw auto door de wasstraat.

Carwrapping

Ramen blinderen  / Tinten

Autoruiten tinten of blinderen vraagt om vakkennis, deskundigheid en ruime ervaring. Wij hebben ons gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten. Allereerst voor uw veiligheid, maar ook om de uitstraling van uw auto te vergroten. En onze tarieven zijn uiterst aantrekkelijk. Wij hebben de mooiste tinten voor u geselecteerd met de hoogste kwaliteit en beste eigenschappen om uw auto te voorzien van een mooie, chique en perfect getinte ruiten.

SONY DSC

Bedrijfskleding projecten

Nieuwsgierig welke projecten wij recentelijk allemaal hebben gedaan? Bekijk ons portfolio voor een overzicht van onze gevelreclame projecten.

Offerte aanvraag

Offerte aanvragen of meer informatie over Gevelreclame?

Wilt u graag uw gevel verrijken met gevelreclame, kies dan voor Van Lambalgen allround reclame. Wij zijn de specialist in gevelreclame en helpen u graag met het optimaliseren van de uitstraling van uw pand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte aanvraag of het maken van een afspraak, bel 0318 – 461 979 of maak gebruik van het contactformulier.