Sfeerwanden

Behangwand

Een persoonlijke fotowand met eigen foto’s of logo trekt direct de aandacht. Persoonlijk fotobehang valt op. In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen.. Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer. Een vrolijke familiefoto in de keuken. Een stijlvolle fotowand als aanvulling op het interieur in de woonkamer. ¬†Strakke blikvanger in de entree van uw bedrijf. Oppepper voor saaie gangen of bedrijfskantine. Een mooie decoratie in een kantoortuin of praktijkruimte. Fotobehang biedt onbeperkte mogelijkheden. Soms wil je dat beelden gespreksstof oproepen, herinneren aan een mooi moment of juist rust uitstralen. In andere situaties draait het juist om het logo. Maar in alle gevallen geldt: je wilt je onderscheiden, opvallen. Dat begrijpen we bij Fotowand als geen ander. En daar zijn de mogelijkheden voor uw fotobehang eindeloos,

Behangwand Middendorp
Fotowand bergtoys

Wand bestickering

Het grote voordeel van een foto muur is dat het een niet-permanente sticker is. Je kunt de fotomuur eenvoudig aanbrengen met enkele standaard tools, verwijderen gaat nog eenvoudig zonder schade aan de muur. Daarmee zit je niet vast aan een permanente keuze. De geringe investering speelt ook een rol, een fotowand is vaak veel goedkoper dan een schilderij of andere wandversiering. Voor het bestickeren is het wel noodzaak dat dit een gladde muur is waar de folie op hecht. Mocht dit niet zo zijn is een behangwand hiervoor een betere optie.

Doek met rubberpees verlicht en onverlicht

Wij leveren wanddoeken met fraaie moderne strakke aluminium omlijsting. De aluminium rand is in verschillende diktes verkrijgbaar: 19 en 27 mm. De kleur van de lijst is zilver-aluminium of zwart. Een wandframe wordt veelvuldig geplaatst in o.a. kantoren, wachtruimtes, scholen, kantines en ontvangstruimtes. Als wanddecoratie of als pakkende aandachtstrekker. Een textielframe (ook wel peesframe of wandframe genoemd) is ook ideale blikvanger voor op een beurs of een sfeervolle presentatie in uw bedrijf of organisatie. De doeken in frames zijn in een handomdraai te verwisselen. Per seizoen, per activiteit of gewoon omdat het mooi is.

Rubberpees verlicht Schippers optiek