Outdoor reclame die blijft hangen

In- & Outdoorsigning

Voor de beste indoor en outdoor reclame zit u bij Van Lambalgen uitstekend op zijn plek.

In & outdoorsigning

Reclameborden

Reclameborden zijn prima geschikt op een bedrijfs- of winkelpand, eventueel in combinatie met een aluminium profiel. Dit vanwege de professionele uitstraling en langer behoud. Het grote voordeel van reclameborden is verder dat ze verkrijgbaar zijn in diverse materialen en scherp geprijsd zijn. Groot of klein, in de vorm van het logo gefreesd of gewoon recht; alles is mogelijk. Ook de mogelijkheden op het gebied van belettering zijn talrijk. En wil je alles in een kleur of in full colour?

Lichtreclame

Wilt u dat uw bedrijf dag en nacht zichtbaar is? Dan is lichtreclame de oplossing voor u. U kunt er zowel binnen als buiten gebruik van maken en zo profiteren van vele voordelen. Bij van Lambalgen allround reclame maken we dit voor u mogelijk door snelle, professionele en ervaren service te leveren. Wij stoppen pas wanneer u voor de volle honderd procent tevreden bent.

Gevelreclame

Uw bedrijf is bijzonder. Er is geen bedrijf exact vergelijkbaar met dat van u. Uw gevelreclame dient dan ook net zo uniek te zijn als uw bedrijf zelf. Bij het ontwikkelen van gevelreclame beginnen wij met het inventariseren van uw wensen en eisen. Nadat wij uw huisstijl hebben bestudeerd en uw pand hebben bekeken maken wij een voorstel. Afhankelijk van uw eisen en wensen, budget en de liggen van uw pand adviseren wij welk type gevelreclame hier het beste bij aansluit.

Vlaggen

Vlaggen zorgen ervoor dat uw bedrijf of evenement al van verre afstand te zien is. Wij zorgen ervoor dat uw logo of ontwerp in exact de juiste kleuren op uw vlaggen terecht komt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de huisstijl goed weer te geven op uw vlag. Wapperende vlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Ook kunnen wij de mast en het plaatsen voor u verzorgen.

Reclamezuilen

Een reclame zuil is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dé manier van buitenreclame om uw naam, logo of boodschap te communiceren naar uw doelgroep, zonder afbreuk te doen aan de architectonische waarde van het gebouw. Wij leveren reclame zuilen van uitzonderlijke kwaliteit in alle soorten en maten. De hoogte, materiaal en vormgeving bepalen we samen met u. Onze zuilen zijn in vele soorten variaties leverbaar, hierbij adviseren wij u welke type zuil het beste aansluit bij uw bedrijf of winkel.

Spandoeken

De kleinste moeite om groots op te vallen: spandoeken maken. Keuze uit voordelig PVC reclamedoek voor events, of een blockout voor professionele reclamedoeken met eventueel dubbelzijdige bedrukking of een winddoorlatend mesh voor aan de hoogste steigers. Omzoomd, met ringen of zonder afwerking, precies zoals jij het wil. En op precies het formaat dat jij aangeeft. Spandoeken bedrukken is de simpele manier om een blijvende indruk te maken!