Lichtreclame

Wilt u dat uw bedrijf dag en nacht zichtbaar is? Dan is lichtreclame de oplossing voor u. U kunt er zowel binnen als buiten gebruik van maken en zo profiteren van vele voordelen. Bij van Lambalgen allround reclame maken we dit voor u mogelijk door snelle, professionele en ervaren service te leveren. Wij stoppen pas wanneer u voor de volle honderd procent tevreden bent.

Doosletters

Wilt u gevelreclame met extra “body”? Dan zijn doosletters een zeer goede oplossing om uw gevel de aandacht te geven die het verdiend. Doosletters kunnen geheel naar wens gemaakt worden en zijn in nagenoeg alle soorten en maten verkrijgbaar.

Doosletters worden vervaardigd uit aluminium en zijn leverbaar in elke vorm en gewenste kleur. Ze sluiten daarmee zowel qua vorm als qua kleur altijd goed aan bij uw huisstijl en bedrijfslogo. Omdat de doosletters ook te voorzien van van verlichtingssystemen zijn deze ook ‘s avonds and op donkere dagen zichtbaar. Dit komt uw bedrijfspresentatie nog beter ten goede.

doosletters

Verlicht doek in matrix frame

Digitale fotografie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, zo ook alle producten waar een afbeelding op afgedrukt kan worden. Een voorbeeld hiervan is Foto op doek, ook wel textielframes genoemd. Van Lambalgen allround reclame print door middel van UV of met sublimatieprint op een brandvertragend polyester decodoek. Dit is mogelijk op klein formaat voor aan de wand tot de grote van de hele wand.

Uw foto op doek is heel eenvoudig in het dunne aluminium textielframe te drukken. Dergelijke frames zijn er vanaf 19 mm dik. Wanneer u in een werkomgeving zit met een slechte akoestiek, dan kunnen we achter het geprinte doek ook nog akoestisch foam monteren. Dit absorbeert de omgevings-geluiden. Daarnaast is het mogelijk om LED verlichting achter het doek te monteren, zgn. LED-panels. Krachtige doorlichting en energiezuinig. Zo komt uw foto op doek écht tot leven.