Spandoeken

De kleinste moeite om groots op te vallen: spandoeken maken. Keuze uit voordelig PVC reclamedoek voor events, of een blockout voor professionele reclamedoeken met eventueel dubbelzijdige bedrukking of een  winddoorlatend mesh voor aan de hoogste steigers. Omzoomd, met ringen of zonder afwerking, precies zoals jij het wil. En op precies het formaat dat jij aangeeft. Spandoeken bedrukken is de simpele manier om een blijvende indruk te maken!

spandoek wand otterlo events

Spandoek met frame

Vrijstaand spandoekframe wordt veelal gebruikt als projectbord bij evenementen en bouwprojecten. Deze spandoekframes met schoren aan de achterzijde zijn een ideale oplossing wanneer u in korte tijd meer naamsbekendheid wilt genereren in de nabije omgeving van uw project. De reclameframes hebben een standaard hoogte boven het maaiveld van 150 cm, eventueel is deze hoogte op aanvraag aan te passen.Muurframes om uw spandoek aan uw wand te monteren

Rollup banners

Wij leveren alleen topkwaliteit roll-up banners aan, voorzien van hoogwaardige systemen met hoge resolutie bedrukking. Onze Roll Up banners worden met een zeer hoge kwaliteit canvas die kaarsrecht in het systeem staat. De roll-up banners zullen niet naar binnen krullen, scheef staan, voorover leunen, etc.
De systemen zijn eenvoudig en snel op te zetten door de lichtgewicht en stevige behuizing van aluminium. Er wordt kleurecht geprint op de hoogste resolutie.

De rollup banner wordt geleverd in een stevige draagtas met beschermende binnenvoering, waarmee u de roll-up banner makkelijk kunt vervoeren en opbergen.

rollup