Kleding Management Systeem

Het kleding management systeem van van Lambalgen Reclame maakt het bestellen en beheren van bedrijfskleding super makkelijk. Het vereenvoudigt en versnelt het beheer en de bestelprocedure van bedrijfskleding en andere producten. Het systeem wordt speciaal ingericht op basis van uw wensen. Het wordt voor uw medewerkers mogelijk om zelf hun bedrijfskleding te bestellen door middel van een puntensysteem.
De onderstaande gegevens worden onder andere geregistreerd:

• Maatgegevens
• Budget per medewerker
• Resterend budget
• Bestelgeschiedenis

Door middel van dit systeem is het voor de werkgever mogelijk om op ieder moment producten te bestellen, inzicht te hebben in de orderhistorie en ook heeft u op ieder moment inzicht in de gemaakte kosten (per vestiging, afdeling of medewerker).

Uw voordelen

Het kleding management systeem is zodanig ingericht dat de persoonlijke bestelomgeving qua assortiment, kledingmaat en budget verbonden zijn aan het werknemersprofiel. Dit geeft uw werknemer de vrijheid om eenvoudig zelf de bestelling te plaatsen zonder tussenpersoon of budgettaire goedkeuring. Uiteindelijk werkt dit kostenbesparend. Doordat de werknemer zelf in handen heeft wat hij / zij wil bestellen en het kleding management systeem overzichtelijk is voor elke betrokken partij, worden er minder fouten gemaakt en dus ook minder geretourneerd.

Wij bieden u dus een totaal concept waarmee bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding makkelijk geregeld kan worden.

Werknemers

Er wordt voor elke werknemer een persoonlijk profiel gemaakt waar eventueel een persoonlijk kledingpakket voor zijn / haar functie aan gekoppeld wordt. Werknemers krijgen een persoonlijk account met een vast bedrag of aantal punten. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken op pc, tablet en mobiel. Door middel van dit systeem is het voor de werknemer mogelijk om op ieder moment eigen producten te bestellen, inzicht te hebben in de orderhistorie, de bestelstatus te zien en het persoonlijk (resterend) budget te zien. De maatgegevens worden gekoppeld aan de werknemers met mogelijkheid tot het vermelden van bijzonderheden.