Gevelreclame

Uw bedrijf is bijzonder. Er is geen bedrijf exact vergelijkbaar met dat van u. Uw gevelreclame dient dan ook net zo uniek te zijn als uw bedrijf zelf. Bij het ontwikkelen van gevelreclame beginnen wij met het inventariseren van uw wensen en eisen. Nadat wij uw huisstijl hebben bestudeerd en uw pand hebben bekeken maken wij een voorstel. Afhankelijk van uw eisen en wensen, budget en de liggen van uw pand adviseren wij welk type gevelreclame hier het beste bij aansluit.

Van Lambalgen allround reclame biedt een diverse typen gevelreclames zoals freesletters, doosletters, raambelletering en lichtreclames.

Freesletters bril in mode

Freesletters

Freesletters, ook wel laserletters genoemd, kunnen alle soorten, maten en kleuren gemaakt worden. Het is dan ook een veel toegepaste manier van gevelreclame. Freesletters én logo’s zijn op vrijwel iedere ondergrond te bevestigen en hebben een zeer representatieve uitstraling. Het aanzien van uw gevel blijft hierdoor behouden en versterkt. Een van de voordelen van freesletters is dat deze nagenoeg onderhoudsvrij. Tevens kunnen ze middels een speciaal kliksysteem tijdelijk verwijderd worden, bijvoorbeeld wanneer het pand wordt geschilderd. Er bestaan speciale verlichtingssystemen waardoor de letters ook ‘s avonds goed zichtbaar blijven. Zo is uw gevelreclame 24 uur per dag een eye-catcher. Freesletters worden ook wel toegepast in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een gefreesd logo in uw ontvangsthal.

Gevel triolight

Doosletters

Wilt u gevelreclame met extra “body”? Dan zijn doosletters een zeer goede oplossing om uw gevel de aandacht te geven die het verdiend. Doosletters kunnen geheel naar wens gemaakt worden en zijn in nagenoeg alle soorten en maten verkrijgbaar.

Doosletters worden vervaardigd uit aluminium en zijn leverbaar in elke vorm en gewenste kleur. Ze sluiten daarmee zowel qua vorm als qua kleur altijd goed aan bij uw huisstijl en bedrijfslogo. Omdat de doosletters ook te voorzien van van verlichtingssystemen zijn deze ook ‘s avonds and op donkere dagen zichtbaar. Dit komt uw bedrijfspresentatie nog beter ten goede.

Doosletters Klokhuus

Raambelettering

Iedere gewenste kleuren- en materiaalcombinatie is mogelijk. Fullcolour afbeeldingen, letters, figuren, logo’s, blinderende folie, etched glass folie (gezandstraalde look); u kunt het zo gek niet bedenken! We zijn benieuwd naar uw wensen en komen graag samen tot de meest geschikte oplossing voor de binnen- en buitenramen van uw kantoorpand. Voor alle folies geldt dat wij alleen kwalitatief hoogwaardige folies gebruiken. Door alleen de beste folies toe te passen blijft het gegarandeerd jarenlang zitten. Daarnaast laat het zich ook prima verwijderen zonder residu achter te laten, wanneer dat nodig is. Dat is wel zo fijn wanneer u bijvoorbeeld van bedrijfspand verandert of wanneer bepaalde afdelingen intern verhuizen.