titel - subtitel

Bedrijfsprofiel

“Alles is te regelen”

Van Lambalgen allround reclame is een veelzijdig reclamebedrijf waar het complete plaatje telt. Van Lambalgen legt de lat altijd hoog en werkt alleen met de beste materialen. Hierdoor levert het bureau de best mogelijke kwaliteit. Een veeleisende missie waar het hele team van de Veluwse onderneming iedere dag vol voor gaat. Of het nu gaat om reclamezuilen, spandoeken, gevelreclame, autobelettering, lichtreclame, drukwerk of interieur: Van Lambalgen kan het en regelt het. Dit is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om hun diensten. Iedere vorm van fysieke reclame kan door Van Lambalgen gerealiseerd worden. Informeer nu naar de mogelijkheden.

De gebroeders Van Lambalgen

Van Lambalgen allround reclame is op 1 januari 2000 opgericht door Albert en Joep van Lambalgen. De twee broers gebruikten het nieuwe millennium als startpunt om samen een nieuw avontuur aan te gaan. Met succes, want het reclamebedrijf is ongelofelijk hard gegroeid.

Albert van Lambalgen (1968) heeft een verleden als automonteur. Daarnaast heeft hij in de reparatie en onderhoud van windmolens gewerkt om vervolgens de machinebouw in te gaan. Albert van Lambalgen heeft dus een rijke achtergrond in de techniek en de daarbij horende kennis. Die past hij nu toe op de vele technische uitdagingen die de reclame-experts tegenkomen.

Joep van Lambalgen (1972) begon ooit als schade-expert voor met name auto’s en motoren. Hier begon zijn fascinatie voor design en kleuren. Het ontwerpen van reclames werd zo door de jaren heen zijn passie. De combinatie van ervaring en creativiteit past hij nu toe in zijn eigen onderneming, waar het hoogst haalbare altijd het streven is.

Na voor diverse ondernemingen gewerkt te hebben, zetten de broers in 2000 samen de stap om zelf iets te gaan doen. Jarenlang deden ze dit op dezelfde locatie: de Edeseweg in het centrum van Wekerom. Dit was niet zomaar een locatie. Het was voorheen het hoofdkwartier van het transportbedrijf van hun vader. Het gebouw ligt dan ook op een plek waar al zeker vier generaties Van Lambalgen hun bedrijf hadden.

Voor Albert en Joep was het dus de aangewezen locatie om het avontuur van een eigen onderneming te beginnen. Het duo is op dat moment bescheiden in hun doelstelling. Ze willen niet groter worden dan ze zijn. De broers verstaan hun vak, leveren kwaliteit, bieden klantgerichte service en worden zodoende vanuit de hele regio gevonden. Zo groeide de onderneming ieder jaar weer een beetje. Inmiddels is het team ruim tien man sterk en groeit het uit zijn jasje op de Edeseweg.

In 2018 wordt de grote stap gezet. Van Lambalgen betrekt een nieuw gebouw aan op het bedrijventerrein Het Laar in Wekerom. Vanuit dit gloednieuwe pand kan Van Lambalgen zowel bestaande als nieuwe klanten nog beter bedienen in oplossingen voor al hun reclame wensen.

Werkwijze

Van Lambalgen allround reclame staat bekend om de laagdrempeligheid. Het is een komen en gaan van klanten die informatie en oplossingen zoeken voor zowel kleine als grote reclame vraagstukken. Naast toegankelijke service kent de omgeving Van Lambalgen vooral om de hoge kwaliteit. Ze werken helder, transparant en eerlijk. Joep van Lambalgen legt uit waar deze werkwijze vandaan komt.
,,We leggen de lat heel hoog voor onszelf”, vertelt hij. ,,Er wordt veel aandacht besteed aan de kleinste details. Laten we als voorbeeld het wrappen van een auto nemen. Er is veel keuze in het materiaal wat gebruikt wordt om dit te doen. Vaak is het dan verleidelijk om voor de goedkoopste oplossing te gaan. Op de lange termijn is dat vaak juist helemaal niet voordelig. Bij het precies en correct afplakken en bewerken van een auto komt veel kijken. Er mogen geen bubbeltjes of losse delen zijn en de kleuren moeten lang mooi blijven. Bij goedkope materialen kan het materiaal zo snel slijten dat het na een paar maanden zelfs lijkt alsof de hele auto schade heeft. Wij willen dat niet voor onze klanten. Kwaliteit is onze belangrijkste steunpilaar. Daar wordt dan ook enorm veel aandacht aan geschonken.”

Het reclamebedrijf staat naast kwaliteit ook bekend om de veelzijdigheid. Het team denkt graag in oplossingen.
,,We beschikken over een grote diversiteit in expertise en vakmanschap”, vervolgt Joep. ,,Hierdoor kunnen we zo veel verschillende mogelijkheden bieden. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk waar we altijd op terug kunnen vallen. Een allround klus begint vaak met een huisstijl en een logo. Uiteindelijk moet dat natuurlijk overal aangegeven worden. Denk dan niet alleen aan folders of kaartjes, maar ook aan gevels, bedrijfswagens, kleding en vlaggen. Wij leveren dat totaalpakket. De klant heeft geen andere contactpersoon nodig. Als er bij de plaatsing van bijvoorbeeld een groot reclamebord op een fabriek speciale machinerie nodig is, dan weten wij wie dat snel en efficiënt kan. Daar heeft de klant geen zorgen over. Het aantal diensten dat we leveren is dan ook groot en divers. Het komt voor dat we in de eerste instantie voor één onderdeel van een project worden ingeschakeld, maar op een later moment de vrijheid krijgen om het hele project in goede banen te leiden. Alles is te regelen, dus dat doen we ook. Zo kan het gebeuren dat we bij een camping aan de gang gaan met de bewegwijzering en uiteindelijk met de lieslaarzen aan bij de vijver verlichting aanbrengen.”

Ooit begonnen de broers klein en bescheiden. De servicegerichtheid en oplevering van kwaliteit blijken gewaardeerd te worden door een grote groep klanten uit heel Nederland. De afgelopen jaren groeide Van Lambalgen allround reclame dan ook hard.
,,Mijn broer en ik hadden ooit het idee dat we met zijn tweeën zouden blijven”, lacht Joep. ,,Maar op een gegeven moment werd de vraag zo groot, dat we het niet alleen konden. Zo groeiden we stukje bij beetje uit ons jasje. Nu betrekken we dus een nieuw pand en kunnen we weer alle kanten op. Als er een vrachtwagen beletterd moet worden, hoeven we daar geen zes auto’s meer voor te verplaatsen. We hebben nu de ruimte om nog meer voor onze klanten te betekenen. Klantgerichtheid blijft ons voornaamste doel. De groei van het bedrijf hangt daarmee samen.”

Wekerom op De Veluwe

Albert en Joep van Lambalgen zijn mannen van De Veluwe. Ze hebben hun geboortegebied dan ook niet verlaten voor het bedrijf. Dat heeft natuurlijk deels te maken met de centrale plek in Nederland. Van Lambalgen bedient klanten door het hele land heen. Maar ook de Veluwse handelswijze spreekt de broers aan.
,,Afspraak is afspraak”, legt Joep van Lambalgen uit. ,,We bieden het hele plaatje en blijven eerlijk naar onze klanten toe. We staan achter ons werk en de opgeleverde producten. Naast de kwaliteitsmaatstaaf hoort daar ook een goede service bij. We ondernemen met plezier in deze regio. Op z’n tijd proberen we dan wat terug te doen. Dat is wat ondernemen voor ons als Van Lambalgen allround reclame inhoudt.”

Van Lambalgen reclame doet graag wat terug. Zo ondersteunen zij het team van Mammoet Rallysport en het raceteam van Jaap van Lagen in de Porsche Supercup. Ook het lokale Oranjecomité, de Otterlose Skeelerronde en diverse lokale verenigingen mogen op de steun van Van Lambalgen allround reclame rekenen. Zo is het reclamebureau ook allround aanwezig in de samenleving.