Laat uw bedrijfskleding bedrukken of borduren

Bedrijfskleding

Uw bedrijfskleding is het lopende visitekaartje van uw bedrijf. Kies voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Altijd en overal.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding van de vendel

Bedrijfskleding ‘Uw lopende visitekaartje’

Mooie Herkenbare bedrijfskleding is een aanwinst voor ieder bedrijf, bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Wij hebben in onze showroom een zeer groot assortiment aan bedrijfskleding waaruit u kunt kiezen. Voor ieder budget en iedere wens hebben wij de juiste oplossing. Wij adviseren en denken graag met u mee over de juiste kleding voor uw werknemers. De kleding kan worden voorzien van uw logo door middel van verschillende technieken.

Veredeling

Door middel van een Transfer die voor alle kledingsoorten geschikt is voorzien wij de werkkleding van een bedrijfslogo. Deze hebben geen ingewikkelde wasvoorschriften, blijven gegarandeerd onaangetast en de kleuren blijven intact. Deze zijn voor alle branches geschikt. Om zeker te zijn dat de transfers altijd veilig zijn, ongeacht de werksituatie, zijn de transfers vlamvertragend gemaakt.

Door transfers kan nu ook ieder artikel voorzien worden van een logo met de luxe uitstraling van een borduring. Je neemt dan een transfers met een borduureffect. Wel de uitstraling van een borduring maar niet de irritaties! Letterlijk alle afbeeldingen kunnen op transfer worden geplaatst. Ook deze transfers zijn altijd industrieel wasbaar. Ondanks het feit dat  transfers standaard extreem dun en ademend zijn, kan een transfer bij zware inspanningen de ademende kwaliteiten van de kledingstukken nadelig beïnvloeden. We kunnen een fijne perforatie in het transfer aanbrengen, waardoor deze nog meer ademend is. Wanneer u hogere zichtbaarheid wenst kan het logo worden uitgevoerd in reflectie. We kunnen dit uiteraard in zilver uitvoeren, maar ook in de verschillende PMS kleuren, zodat u een unieke uitstraling krijgt. Transfers die van kleur vervagen of rafelen zijn verleden tijd. Wij bieden de garantie dat het transfer langer meegaat dan uw kledingstuk!

Bedrijfskleding blotenburg

Custom Made ‘Specials’

Bedrijfskleding_Jopa jas_Middendorp