Van Lambalgen Allround Reclame  »  Interieur wrap

Interieur wrap

Uw kantoor- of winkelinterieur een nieuwe uitstraling? Dat kan! Wij voorzien uw huidige kantoor- of winkel-interieur van een speciale folie met een waanzinnig eind-resultaat. U kiest een designkleur naar uw eigen smaak en stijl. Of dit nou gaat om bijvoorbeeld de uitstraling van oubollige hotelkamers een totaal een nieuwe look te geven zonder daarvoor alle meubels eruit te willen halen en nieuwe ervoor in de plaats te zetten. Of alleen een deur, muur of de keukenkastjes een totaal modern of misschien wel authentieke uitstraling te geven.

Alles is werkelijk mogelijk op vrijwel alle ondergronden. Uiteraard is de voorbewerking van het plakken van de hoogwaardige folies van 3M die wij gebruiken niet allemaal hetzelfde, maar dat is onze vakkundigheid in combinatie van de sublieme folies die wij de tegenwoordige tijd tot onze beschikking hebben, en dit uiteraard  met onze 3 jarige service garantie!

Autobelettering Topparken_1

Autoreclame mogelijkheden

Een auto beletteren biedt verschillende mogelijkheden. Van snijfolies voor een logo, naam of tekst tot opvallende reflecterende, carbon, chrome of andere unieke folies. van een Indrukwekkende full color illustratie of foto tot volledige carwrapping van een nieuwe autokleur in huisstijl tot een promotioneel ontwerp. Binnen de kortste tijd is uw bedrijfswagen het visitekaartje van het bedrijf.

Waarom autoreclame

Autoreclame is een belangrijk en effectief onderdeel geworden van het uitdragen van uw huisstijl. Reclame op uw voertuig heeft vele voordelen.

Een bedrijfswagen met de juiste belettering krijgt dagelijks duizenden impressies. En dat in de regio waarin u actief bent. Daarnaast zorgt belettering of reclame op uw auto voor herkenning en professionaliteit.

Autobelettering barbeque boer
Carwrapping

Carwrap

Snijvinyl: uit folierollen in alle mogelijke kleuren worden letters en figuren gesneden.

Striping:  strepen, belijningen worden ook uit plakfolie vervaardigd.

Full colour: op full colour folie worden afbeeldingen, teksten, kleurcombinaties en kleurverloop geprint.

Carwrap: volledig inpakken of omkleuren van een voertuig.

Ramen tinten:  speciale foliën om inkijk, licht, schittering en warmte te reduceren.

Auto bestickeren

Non euismod conubia torquent non suscipit maecenas. Dictumst. Pretium congue tristique pretium pulvinar donec elementum, nam nostra semper ullamcorper donec, magna arcu suscipit purus, vivamus nascetur in ridiculus primis sociosqu elit sit. Per sagittis dignissim Habitasse eleifend velit class dui.

Vitae ante et congue suspendisse vestibulum nascetur pretium natoque etiam et sapien lacinia phasellus. Natoque egestas neque dignissim a, parturient. Tincidunt ultrices curabitur habitasse mollis vulputate velit ipsum a suscipit diam. Suscipit metus volutpat nulla duis sapien bibendum magna Vehicula fusce.

Tempor eu bibendum ullamcorper Habitasse hac libero malesuada. Cum orci. Dignissim. Ridiculus ornare curabitur tellus netus eleifend habitant sapien.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor uw autoreclame

Autoreclame projecten

Nieuwsgierig welke projecten wij op het gebied van autoreclame recentelijk hebben gedaan? Bekijk ons portfolio voor een overzicht van onze autoreclame projecten of klik op een van de onderstaande links voor een korte samenvatting van een klantproject.

Offerte aanvraag

Offerte aanvragen of meer informatie over autoreclame?

Wilt u graag uw wagenpark verrijken met autoreclame, kies dan voor Van Lambalgen allround reclame. Wij zijn de specialist in autobelettering en helpen u graag met het optimaliseren van de uitstraling van uw wagenpark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte aanvraag of het maken van een afspraak, bel 0318 – 461 979 of maak gebruik van het contactformulier.